Goudsch Kamerkoor

Zing mee!

VACATURES

Op dit moment heeft het Goudsch Kamerkoor een vacature voor een lage bas. Als u geïnteresseerd bent en u een keer wilt komen kijken of het koor iets voor u is, dan bent u welkom op onze repetitieavonden. Indien dit na een of meerdere repetities van beide zijden bevalt, wordt een stemtest afgenomen waarmee bepaald wordt of de individuele stem van voldoende kwaliteit is en of deze goed in de stemgroep samenklinkt.

Voor de andere stemgroepen zijn er op dit moment geen vacatures, maar ook geïnteresseerde zangers van deze stemgroepen kunnen een repetitie bijwonen en desgewenst auditie doen. Zij worden dan op een wachtlijst geplaatst.

Het is goed om te weten dat van alle koorleden wordt verwacht dat ze thuis zelfstandig alle noten kunnen instuderen, zodat er op de repetities veel tijd is voor de muzikale kneepjes. Alle koorleden hebben een ruime koorervaring, vele van hen hebben daarnaast zangscholing gevolgd. De koorrepetities vinden op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur plaats in de Livingstoneschool, Livingstonelaan 60 in Gouda (Bloemendaal). Deze school is ook te voet bereikbaar vanaf station Gouda Centraal.

Interesse? Stuur een mail naar info@goudschkamerkoor.nl of neem contact op met de voorzitter, Ruud de Vries, 06-28845900.