Het volgende concert

Sint Janskerk Gouda
Achter de Kerk 2, Gouda
Toegangskaart kopen
Passieconcert   Op vrijdag 3 april kunt u komen luisteren naar ons passieconcert in de St. Janskerk in Gouda. Op het programma staan onder meer het Stabat Mater van Joseph Rheinberger, het welbekende Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré en Ubi caritas van Duruflé. Het Ave verum corpus kunt u beluisteren in drie verschillende versies: een compositie van Edward Elgar, een compositie van Camille Saint-Saëns en een eigentijdse compositie van Geerten Liefting. Na de pauze zingen we het Requiem van Gabriel Fauré. Het koor staat zoals altijd onder leiding van dirigent Mark Lippe. Organist/componist Geerten Liefting zal het koor begeleiden op orgel. Kaarten: volwassenen € 17,50; jeugd tot 16 jaar en vrienden € 12,50.