Kaarten voor het eerstvolgende concert kunt u bestellen door middel van het reserveringsformulier op deze pagina. Dit kan op twee manieren: 1) U reserveert uw kaarten via het reserveringsformulier en u betaalt aan de kassa. De gereserveerde kaarten liggen dan een half uur voor aanvang voor u klaar op de concertlocatie. 2) U bestelt het gewenste aantal e-tickets en maakt het verschuldigde bedrag over op rekening NL46 INGB 0002 1337 74 van het Goudsch Kamerkoor. U ontvangt vervolgens de e-tickets per mail.

De kaarten kosten 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen tot 16 jaar en voor vrienden van het Goudsch Kamerkoor.

Voor informatie over het concert kijkt u op de pagina /Concertagenda.

Vul hier uw voornaam in (verplicht veld).
Vul hier uw achternaam in (verplicht veld).
Vul hier uw straat en huisnummer in (verplicht veld).
Voer een geldige postcode in (verplicht veld); zet een spatie tussen cijfers en letters, schrijf de letters in hoofdletters: xxxx XX
Vul hier uw woonplaats in (verplicht veld).
Vul hier uw e-mailadres in, zodat wij een bevestiging van uw reservering kunnen sturen.
Geef het aantal kaarten aan dat u wilt bestellen.
Aantal kaarten volwassenen à € 15,-
Aantal kaarten voor kinderen tot 16 jaar à € 10,-
Aantal kaarten vrienden à € 10,-
Kies uw betaalwijze
In dit vak kunt u eventuele opmerkingen over uw reservering plaatsen.