Toelichting

Kaarten voor het eerstvolgende concert (A Springtime of Peace op 21 april) kunt u bestellen door middel van het reserveringsformulier op deze pagina. Dit kan op twee manieren: 1) U reserveert uw kaarten via het reserveringsformulier en u betaalt aan de kassa. De gereserveerde kaarten liggen dan een half uur voor aanvang voor u klaar op de concertlocatie. 2) U bestelt het gewenste aantal e-tickets en maakt het verschuldigde bedrag over op rekening NL46 INGB 0002 1337 74 van het Goudsch Kamerkoor. U ontvangt vervolgens de e-tickets per mail.

De kaarten kosten 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen tot 16 jaar en voor vrienden van het Goudsch Kamerkoor.

Voor informatie over het concert kijkt u op de pagina /Concertagenda.

Reserveringsformulier concertkaarten

Vul hier uw voornaam in (verplicht veld).
Vul hier uw achternaam in (verplicht veld).
Vul hier uw straat en huisnummer in (verplicht veld).
Voer een geldige postcode in (verplicht veld); zet een spatie tussen cijfers en letters, schrijf de letters in hoofdletters: xxxx XX
Vul hier uw woonplaats in (verplicht veld).
Vul hier uw e-mailadres in, zodat wij een bevestiging van uw reservering kunnen sturen.
Geef het aantal kaarten aan dat u wilt bestellen.
Aantal kaarten volwassenen à € 15,-
Aantal kaarten voor kinderen tot 16 jaar à € 10,-
Aantal kaarten vrienden à € 10,-
Kies uw betaalwijze
In dit vak kunt u eventuele opmerkingen over uw reservering plaatsen.