Concert Lijden & Licht 12 april

LIjden & Licht

Mark Lippe

Kosten
    De entree voor dit concert bedraagt €15; kinderen tot 16 jaar en vrienden van het koor krijgen €5 korting.

Korte beschrijving
    Het komende concert van het Goudsch Kamerkoor vindt op 12 april plaats in de Hervormde kerk Haastrecht (Kerkplein 9, Haastrecht). Een schitterend programma rondom het thema Lijden & Licht.

Lange beschrijving

2019-poster-v2-300

Palestrina bezingt in zijn Stabat Mater de moederliefde. De betoverende klanken van Pärt begeleiden aanroepen om wijsheid, verheffing, bevrijding, verlichting en redding. Via Elgar bezingen we het eeuwige licht. Brahms laat ons zingen over lijden, sterven, onzekerheid, erbarmen, vreugde en troost. Mendelssohn Bartholdy componeerde rondom verlatenheid en bescherming door een hogere macht.

Geen lichte kost, maar grote gevoelens. Het wordt een overweldigende ervaring!

Kaarten voor dit concert kunnen gekocht worden via het ticketkantoor. Klik op: kaarten kopen en u kunt het gewenste aantal kaarten kopen.

Datum/tijd
    Vrijdag 12 april 2019 (20.15 uur)

De Hervormde Kerk, Kerkplein 9 in Haastrecht