• Concert
    Aus Liebe

Mark Lippe

Kosten
    De entree voor dit concert bedraagt €16; kinderen tot 16 jaar en vrienden van het koor krijgen €5 korting.

Korte beschrijving
    Op vrijdag 5 oktober is ons eerstvolgende concert: Aus Liebe. De titel zegt het al: de liefde staat centraal in de muziek waarmee wij u deze avond zullen verrassen.

Reserveer hier uw kaarten!

Lange beschrijving

2018-AusLiebe-v2-kln-1

We laten u muziek horen van de Noorse componist Ola Gjeilo en u kunt luisteren naar de Moravische gezangen (naar Dvoráks Moravische Duetten) van Janácek die rond het het thema liefde zijn gegroepeerd. De Drei Chöre, opus 6 van Max Reger zijn van een betoverende schoonheid; de combinatie tekst en muziek is bijzonder hecht. In deze drie delen overheersen de nacht, de slaap en de dood op een haast mystieke wijze. Met de Liebeslieder Walzer, opus 52 van Johannes Brahms zullen we het concert afsluiten.
    Onze dirigent Mark Lippe heeft de muzikale leiding; verder verleent pianist Peter Sluijs zijn medewerking aan dit concert.

Datum/tijd
    5 oktober 2018; aanvang 20.00 uur

Hervormde kerk, Kerkplein 9 te Haastrecht

Hieronder de concerten rond de kerst.

• Concert
    Kerstconcerten 22 en 23 december: A festival of lessons and carols

Korte beschrijving
    Ook dit jaar brengt het Goudsch Kamerkoor een afwisselend programma van liederen en teksten in de sfeervolle Oud-Katholieke kerk als opmaat naar de kerst.

Datum/tijd
    22 en 23 december