Concert okober 2015

foto 1foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9foto 10foto 11foto 12foto 12foto 13foto 14foto 15foto 16foto 16foto 17

Zin om mee te zingen?

Als u een keer wilt komen kijken of het koor iets voor u is, dan bent u welkom op de repetitieavonden. Indien dit na een drietal weken van beide zijden bevalt, wordt een stemtest afgenomen waarmee bepaald wordt of de individuele stem van voldoende kwaliteit is en of deze goed in de stemgroep samenklinkt.

Van alle koorleden wordt verwacht dat ze thuis zelfstandig alle noten kunnen instuderen, zodat er op de repetities veel tijd is voor de muzikale kneepjes. Alle koorleden hebben een ruime koorervaring, vele van hen hebben daarnaast zangscholing gevolgd.

Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Livingstoneschool, Livingstonelaan 60 in Gouda (Bloemendaal). Deze school is ook te voet bereikbaar vanaf station Gouda Centraal.

Het Goudsch Kamerkoor zoekt regelmatig nieuwe leden. Op dit moment is er alleen nog plaats voor een tenor. Interesse? Stuur een mail naar info@goudschkamerkoor.nl of neem contact op met de voorzitter, Ruud de Vries, 06-28845900.