Concert okober 2015

foto 1foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9foto 10foto 11foto 12foto 12foto 13foto 14foto 15foto 16foto 16foto 17

Zin om mee te zingen?

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar het Goudsch Kamerkoor zoekt regelmatig nieuwe leden. Als u een keer wilt komen kijken of het koor iets voor u is, dan bent u welkom op de repetitieavonden. Indien dit na een of meerdere repetities van beide zijden bevalt, wordt een stemtest afgenomen waarmee bepaald wordt of de individuele stem van voldoende kwaliteit is en of deze goed in de stemgroep samenklinkt. U wordt dan op een wachtlijst geplaatst.

Het is goed om te weten dat van alle koorleden wordt verwacht dat ze thuis zelfstandig alle noten kunnen instuderen, zodat er op de repetities veel tijd is voor de muzikale kneepjes. Alle koorleden hebben een ruime koorervaring, vele van hen hebben daarnaast zangscholing gevolgd. De koorrepetities vinden op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur plaats in de Livingstoneschool, Livingstonelaan 60 in Gouda (Bloemendaal). Deze school is ook te voet bereikbaar vanaf station Gouda Centraal.

Interesse? Stuur een mail naar info@goudschkamerkoor.nl of neem contact op met de voorzitter, Ruud de Vries, 06-28845900.