Toelichting

Door middel van het reserverings- formulier op deze pagina kunt u kaarten reserveren voor het eerstvolgende concert: Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms op 11 november. Dit kan op twee manieren: 1) U reserveert uw kaarten via het reserveringsformulier en u betaalt aan de kassa. De gereserveerde kaarten liggen dan een halfuur voor aanvang op de concertlocatie. 2) U reserveert uw kaarten via het reserveringsformulier en u maakt het bedrag over op rekening NL 46 INGB 0002 1337 74 onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten. Binnen drie dagen ontvangt u uw e-tickets per e-mail. De kaarten kosten € 22,50 voor volwassenen, € 15,00 voor kinderen tot 16 jaar en € 15,00 voor vrienden van het Goudsch Kamerkoor.

Voor informatie over het concert kijkt u op de pagina Concertagenda.

Reserveringsformulier concertkaarten

Vul hier uw voornaam in (verplicht veld).
Vul hier uw achternaam in (verplicht veld).
Vul hier uw straat en huisnummer in (verplicht veld).
Voer een geldige postcode in (verplicht veld); zet een spatie tussen cijfers en letters, schrijf de letters in hoofdletters: xxxx XX
Vul hier uw woonplaats in (verplicht veld).
Vul hier uw e-mailadres in, zodat wij een bevestiging van uw reservering kunnen sturen.
Geef het aantal kaarten aan dat u wilt bestellen.
Aantal kaarten volwassenen à € 22,50
Aantal kaarten tot 16 jaar à € 15,00
Aantal kaarten vrienden à € 15,00
Kies uw betaalwijze
In dit vak kunt u eventuele opmerkingen over uw reservering plaatsen.