Goudsch Kamerkoor

Dirigent Mark Lippe

Mark Lippe studeerde onder andere orgel, kerkmuziek, koor- en orkestdirectie aan de conservatoria te Amsterdam en Rotterdam waarna hij zijn mastertitels behaalde aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast volgde hij diverse masterclasses. Momenteel is Mark werkzaam als dirigent bij COV Halleluja te Rotterdam, Haarlems Bachensemble, Goudsch Kamerkoor en het Coornhert Orkest. Hij doceert aan het Utrechts Conservatorium en is cantor-organist in de Oud-Katholieke Kerk te Gouda.

Daarnaast is Mark actief als kamermusicus. Hij is pianist bij Stichting Léman. Mark liet zich coachen door Bart van de Roer, pianist van het Storioni Trio en studeert thans bij Henry Kelder.