Concert oktober 2015

foto 1foto 2foto 3foto 4foto 5foto 6foto 7foto 8foto 9foto 10foto 11foto 12foto 13foto 14foto 15foto 16foto 17foto 18foto 19foto 21

Concertagenda

DA PACEM

Da Pacem is de titel van het concert dat het Goudsch Kamerkoor op 1 april aanstaande zal uitvoeren. Het koor brengt dan 500 jaar oude, gregoriaans klinkende muziek gecombineerd met hedendaagse muziek die ‘klinkt als een klok’. Arvo Pärt (Da Pacem Domine en Nunc Dimittis) is de bedenker van deze tintinnabuli stijl, een meditatief, minimalistisch samenspel tussen de stemmen met een betoverend effect. De muziek van Tomás Luis de Victoria (Missa pro Defunctis en twee motetten) en Heinrich Schütz (Die Himmel erzählen die Ehre Gottes) kent wondermooie melodieën en momenten van verstilling.

Het concert vindt plaats in de Hervormde Kerk in Haastrecht (Kerkplein 9). Entree: € 12,50 voor volwassenen, € 7,50 voor kinderen en voor vrienden van het koor. Dit is inclusief koffie of thee. De kaarten kunt u bestellen via het reserveringsformulier op de pagina Reserveren van deze website.

De kwaliteit van het koor, de prachtige stukken en de goede akoestiek van de kerk bieden u een reflectief moment in de Passietijd.

Kijk ook op:
www.klassieke-agenda.nl , De klassieke muziekagenda van Nederland
www.bachagenda.nl , De Bachmuziek agenda van Nederland
Volg ons op Twitter @bachklassiek

NAJAARSCONCERT

Het najaasconcert van het Goudsch Kamerkoor staat gepland op 11 november.